Davids Malerservice anvender udelukkende materialer af allerhøjeste kvalitet fra den danske koncern Flügger. Langt størstedelen af de anvendte materialer er mærket med miljømærkerne.


Når man vælger at bruge produkter og serviceydelser, som er mærket med de officielle miljømærker Svanemærket og EU-Blomsten, bidrager man til at mindske den samlede miljøbelastning fra ens indkøb - foruden de åbenlyse fordele for arbejdsmiljø og efterfølgende indeklima

miljøvenlig maler virum
miljøvenlig maler lyngby
miljøvenlig maler nordsjælland

Blandt de mest anvendte produkter kan nævnes:


Flutex Pro serien – maling baseret på nyeste teknologi

Flutex Pro er en ny serie af maling til vægge og lofter. Malingen er resultatet af en innovativ udvikling af den populære Flutex-maling og det perfekte valg, når du ikke vil gå på kompromis med hverken finish eller holdbarhed.


Dekso serien
Flügger Dekso er en serie af specialprodukter i høj kvalitet, der er særligt velegnet til vådrum. Produkterne er baseret på 100% akrylat og kendetegnet ved god dækkeevne, nem påføring og en robust og særdeles holdbar overflade, der giver et flot resultat hver gang uanset den ønskede glans.


Interior High Finish serien

Til færdigbehandling af træ og metal indendørs, giver en flot overflade med emaljeagtig karakter. Anbefales til emner hvor der stilles høje æstetiske og funktionelle krav. Tåler almindelig tilsmudsning, brugsbetinget slid og rengøring med universal rengøringsmiddel, blød børste, vand og klud.