Hvorfor vælge Davids Malerservice?


Vælg Davids Malerservice og få;


  • en maler i øjenhøjde, der står klar med solid personlig kontakt, råd og vejledning under og efter projektet.
  • venlig, imødekommende malerservice med høj ekspertise indenfor malerfaget deriblandt fornyelse, vedligeholdelse og bevaring.
  • grundigt forarbejde, kvalitets-materialer og en høj faglig kunnen giver et resultat af højeste kvalitet.
  • tilfredshedsgaranti - projektet bliver ikke afsluttet, før du er tilfreds.Med 18 års erfaring indenfor malerbranchen, ved jeg præcist hvad der er vigtigt for dig, som skal have udført en maleropgave hurtigt og effektivt - men samtidig med et tilfredstillende resultat, som det primære fokus. Resultat, pris og og ikke mindst kundekontakt går hånd i hånd;


Jeg ved, hvor meget det betyder for dig som kunde, at kunne byde en håndværker ind i dit hjem, som du har en god kontakt og dialog med under hele forløbet. Ved alle opgaver, store som små, fokuserer jeg altid fuldt ud på, at det skal være en så behagelig, tryg og nem oplevelse som muligt for dig som kunde.


Selvom jeg også udfører både nybyg og erhvervsopgaver, befinder størstedelen af min arbejdsgang sig i private hjem. Vælger du mig til dit næste malerprojekt, vil du opleve en maler der overholder alle aftaler samt gerne går den ekstra mil, således at projektet udføres til 100% tilfredshedsgaranti.


Derudover tilbyder jeg alle mine kunder en gratis 1. års gennemgang på større projekter.

Det giver tryghed og sikkerhed - og er derved med til at sikre det gode, tilfredstillende resultat.

Hvis du stadig skulle være i tvivl, så tjek hvad tidligere kunder har sagt;


Ring/sms 60707623 eller kontakt mig via formularen for et uforpligtende tilbud - jeg glæder mig til at høre fra dig.